Gastronomi meraklılarının en çok ilgisini çeken ve gastronomi dünyası için önem taşıyan konulardan biri olan zehirsiz sofralar teması ekseninde atalık tohum ve ekşi maya konusunda çok özel bir deneyim için Nadir Gastronomi Platformu’na bekliyoruz.
PİZZA ANATOLİANA
ATALIK TOHUMLARDAN EKŞİ MAYALI LEZZETLER
Gastronomi meraklılarının en çok ilgisini çeken ve gastronomi dünyası için önem taşıyan konulardan biri olan zehirsiz sofralar teması ekseninde atalık tohum ve ekşi maya konusunda çok özel bir deneyim için Nadir Gastronomi Platformu’na bekliyoruz.
Şef Uğur Koyuncu’nun yerel ürünler ve atalık buğdaylar kullanarak hazırlayacağı pizzalar eşliğinde Anadolu'nun ilk çağlarından beri doğal haliyle muhafaza edilmiş buğday tohumlarını konuşacak ve slow food, iyi, temiz, adil gıda felsefini tüm detayları ile keşfedeceğiz.
%100 ekşi maya kullanarak, Anadolu’daki yerel buğdaylardan atalık tohum ve karakılçık unu ile hazırlanacak lezzetlere yine coğrafi işaretli yerel lezzetler eşlik edecek.
Biletlerinizi ayırmayı unutmayın!
*Kontenjanla sınırlıdır.
Detaylı bilgi ve biletler için www.ngp.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
27 Nisan 2024
Cumartesi
15:00
950 TL
Nadir Gastronomi Platformu
Kemankeş Karamustafa Paşa Mh.
Kemankeş Cd. No:67/Karaköy
KARAKÖY GÜLLÜOĞLU MAĞAZASI 2. KAT
ETKİNLİK KURALLARI
-Biletler kontenjanla sınırlıdır.
-Platform etkinlik alanında bilet satışı yoktur. Etkinlik biletleri satışı sadece
belirlenen resmi satış kanalı olan www.ngp.com.tr adresi üzerindendir.
-Etkinlik biletleri iade edilemez.
-Etkinlik alanı içinde özel eşyalarınızı yanınızdan ayırmamanız gerekmektedir.
Tüm özel eşyalarının sorumluluğu katılımcıya aittir.