PİZZA ANATOLİANA ATALIK TOHUMLARDAN EKŞİ MAYALI LEZZETLER

Tarih : 27.04.2024 Saat: 15:00

Gastronomi meraklılarının en çok ilgisini çeken ve gastronomi dünyası için önem taşıyan konulardan biri olan zehirsiz sofralar teması ekseninde atalık tohum ve ekşi maya konusunda çok özel bir deneyim için Nadir Gastronomi Platformu’na bekliyoruz.

PİZZA ANATOLİANA

ATALIK TOHUMLARDAN EKŞİ MAYALI LEZZETLER

Gastronomi meraklılarının en çok ilgisini çeken ve gastronomi dünyası için önem taşıyan konulardan biri olan zehirsiz sofralar teması ekseninde atalık tohum ve ekşi maya konusunda çok özel bir deneyim için Nadir Gastronomi Platformu’na bekliyoruz.

Şef Uğur Koyuncu’nun yerel ürünler ve atalık buğdaylar kullanarak hazırlayacağı pizzalar eşliğinde Anadolu'nun ilk çağlarından beri doğal haliyle muhafaza edilmiş buğday tohumlarını konuşacak ve slow food, iyi, temiz, adil gıda felsefini tüm detayları ile keşfedeceğiz.
%100 ekşi maya kullanarak, Anadolu’daki yerel buğdaylardan atalık tohum ve karakılçık unu ile hazırlanacak lezzetlere yine coğrafi işaretli yerel lezzetler eşlik edecek.

Biletlerinizi ayırmayı unutmayın!

*Kontenjanla sınırlıdır.

Detaylı bilgi ve biletler için www.ngp.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

27 Nisan 2024

Cumartesi

15:00

950 TL

Nadir Gastronomi Platformu

Kemankeş Karamustafa Paşa Mh.

Kemankeş Cd. No:67/Karaköy

KARAKÖY GÜLLÜOĞLU MAĞAZASI 2. KAT

0539 705 87 52

ETKİNLİK KURALLARI

-Biletler kontenjanla sınırlıdır.

-Platform etkinlik alanında bilet satışı yoktur. Etkinlik biletleri satışı sadece

 belirlenen resmi satış kanalı olan www.ngp.com.tr  adresi üzerindendir.  
-Etkinlik biletleri iade edilemez.

-Etkinlik alanı içinde özel eşyalarınızı yanınızdan ayırmamanız gerekmektedir.

 Tüm özel eşyalarının sorumluluğu katılımcıya aittir.