Her mutfakta farklı yorumları ve teknikleri ile karşımıza çıkan, dünya mutfağının ortak lezzeti olan et kavramını Levon Bağış’ın anlatımı ile fermantasyon teknikleri üzerinden ele alacağız.
LEVON BAĞIŞ İLE PASTIRMADAN, SUCUĞA FARKLI BİR FERMANTASYON HİKAYESİ…
Her mutfakta farklı yorumları ve teknikleri ile karşımıza çıkan, dünya mutfağının ortak lezzeti olan et kavramını Levon Bağış’ın anlatımı ile fermantasyon teknikleri üzerinden ele alacağız.
Tarih boyunca et beslenme için hep önemli bir besin kaynağı olmuştur. Evrim süreci içerisinde insanın beyninin gelişiminde büyük katkısı olduğu düşünülen et, gastronomi dışında antropoloji gibi birçok bilimsel alanda da önemli bir inceleme konusudur.
İlk çağlardan günümüze, beslenme için önem arz eden bu besin kaynağını korumak ve saklamak adına geliştirilen teknikleri kendi coğrafyamız ve mirasımız üzerinden hem konuşacağımız hem yiyeceğimiz etkinlikte, Apikoğlu ürünleri ile lezzetli bir deneyim yaşayacağız.
Levon Bağış’ın anlatımı ve Apikoğlu lezzetleri ile gerçekleşecek bu keyifli deneyim için Nadir Gastronomi Platformu’na bekliyoruz.
Biletlerinizi ayırmayı unutmayın!
*Kontenjanla sınırlıdır.
Detaylı bilgi ve biletler için www.ngp.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
9 Mayıs 2024 Perşembe
19:30
850 TL
Nadir Gastronomi Platformu
Kemankeş Karamustafa Paşa Mh.
Kemankeş Cd. No:67/Karaköy
KARAKÖY GÜLLÜOĞLU MAĞAZASI 2. KAT
ETKİNLİK KURALLARI
-Biletler kontenjanla sınırlıdır.
-Platform etkinlik alanında bilet satışı yoktur. Etkinlik biletleri satışı sadece belirlenen resmi satış kanalı olan www.ngp.com.tr adresi üzerindendir.
-Etkinlik biletleri iade edilemez.