Japon mutfağının sevilen bir yemeği olan ve zengin lezzetinin yanı sıra çeşitliliğiyle de dünya çapında sevilerek yenen Ramen, Siniethnic yorumu ile Nadir Gastronomi Platformu’nda
Dokuların ve tatların ustaca bir araya getirilmiş bir karışımı olan ramene, Siniethnic şeflerinden İbrahim Önal’ın anlatımı ve menüsü eşliğinde; tarihi, gelişimi ve çeşitliliği gibi detaylar üzerinden yakından bakacağız. Dünyada ilk kullanılan kara fırın tekniği odun ateşi ile üç gün boyunca taş fırında pişmiş, Sini Signature Beef Ramen lezzetini tadacağımız bu tadım ve anlatım etkinliğinde ramene doyacağız.
İbrahim Önal ve Karaköy Güllüoğlu 6. Kuşak temsilcisi Murat Güllü’nün birlikte yapacağı ramen hamur yapımınızı izlerken Japon mutfağının derinliğine ve çeşitliliğine değinecek, geceye özel hazırlanan menü ile de ramen lezzetini sonuna kadar yaşayacağız.
Biletler tükenmeden yerinizi ayırtın!
*Kontenjanla sınırlıdır.
Gecenin Menüsü;
Deniz Mahsüllü Onigiri
Wagyu Etli Çin Mantısı
Siyah Fungus Salatalıklı fıstıklı Çin turşusu
Sencha servisi
Detaylı bilgi ve biletler için www.ngp.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
23 ŞUBAT 2025
PAZAR
18:00
2000 TL
Nadir Gastronomi Platformu
Kemankeş Karamustafa Paşa Mh.
Kemankeş Cd. No:67/Karaköy
KARAKÖY GÜLLÜOĞLU MAĞAZASI 2. KAT
ETKİNLİK KURALLARI
-Biletler kontenjanla sınırlıdır.
-Platform etkinlik alanında bilet satışı yoktur. Etkinlik biletleri satışı sadece belirlenen resmi satış kanalı olan www.ngp.com.tr adresi üzerindendir.
-Etkinlik biletleri iade edilemez.