Coşkun Aral’dan Cumhuriyetin 100. Yılına özel, kendi aile tarihi ile kesişen bir Cumhuriyet hikâyesi dinleyeceğimiz unutulmaz bir akşam yemeği Nadir Gastronomi Platformu’nda sizleri bekliyor.
1926’da tohumları atılan, 1929’da Siirt’te hayata geçen ve Coşkun Aral’ın son dönemlerine tanıklık ettiği ailesine ait ilk un fabrikası…
Coşkun Aral’dan Cumhuriyetin 100. Yılına özel, kendi aile tarihi ile kesişen bir Cumhuriyet hikâyesi dinleyeceğimiz unutulmaz bir akşam yemeği Nadir Gastronomi Platformu’nda sizleri bekliyor.
1926’da tohumları atılan, 1929’da Siirt’te hayata geçen ve Coşkun Aral’ın son dönemlerine tanıklık ettiği ailesine ait ilk un fabrikası…
Henüz demiryollarının ve elektriğin ulaşmadığı bir kent olan Siirt’te başlayan ve Türkiye’nin sanayileşme hamlesiyle iç içe geçen ilk un fabrikasının kuruluş hikâyesini kendi aile tarihi üzerinden paylaşacak olan Coşkun Aral bizleri Cumhuriyetin ilk yıllarına götürüyor.
Güneydoğu Anadolu’da buğdaydan ekmeğe uzanan bu lezzet yolculuğunun hikâyesi 11 Ekim’de Nadir Gastronomi Platformu’nda sizlerle buluşuyor.
*Kontenjanla sınırlıdır.
Detaylı bilgi ve biletler için www.ngp.com.tr ve www.biletix.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Etkinlik Tarihi : 11.10.2023
Etkinlik Saati : 19:30